Breaking News:

Musik Terkini

Lirik Lagu Lemah Teles - Cover Esa Risty dan Yeni Inka, Jujur Ati Iki Loro

Berikut lirik lagu Lemah Teles yang dicover oleh Esa Risty dan Yeni Inka. Jujur ati iki loro, Durung biso nompo kenyataan

Penulis: Alif Nur Fitri Pratiwi | Editor: Musahadah
YouTube Fortuna Enterprise
Lirik Lagu Lemah Teles - Cover Esa Risty 

SURYA.CO.ID - Berikut lirik lagu Lemah Teles yang dicover oleh Esa Risty dan Yeni Inka.

Lagu Lemah Teles sebenarnya merupakan lagu Vicky Prasetyo yang kemudian banyak dinyanyikan oleh pedangdut lainnya.

Berikut lirik lagu Lema Teles selengkapnya.

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medetke angen angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak  tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medetke angen angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak  tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved