Breaking News:

Update Soal dan Jawaban GURUku SBO TV SD Kelas 1, 2, 3, 4, 5, 6 Hari Ini Senin 14 September 2020

Simak update soal dan jawaban GURUku SBO TV hari ini 14 September 2020 SD kelas 1-6.

Penulis: Pipit Maulidiya | Editor: Musahadah
SBO TV
ILUSTRASI Soal dan Jawaban GURUku SBO TV 

Jawaban

1. Ndherek : Melu

2. Kebun raya : Kebon ingkang amba lan jembar

3. Piknik : Lunga marang panggonan tartamtu kanggo seneng-seneng

4. Rombongan : Sakumpulan manungsa ingkang tindak utawa makarya

5. Hawane : Udarane

6. Maneka warna : Katah macem, ragam, lan jenis-jenise warna

7. Tetuwuhan : Tumbuhan ingkang urip lan tumbuh

8. Habitat : Panggonan makhluk urip tinggal utawa manggon

Soal dan Jawaban SD Kelas 2

Halaman
1234
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved